Friday, 30 December 2011

Saja Gedik ;-P

Wah; sedar-sedar aku seorang ja yang maish single. Member semua dah ada awek. Aku bila lagi? Entahlah. Kalau nak tunggu orang yang suka jatuh hati kat aku, mesti kena kira waktu dari zaman dinasor pupus - abad 21 la baru dia nak balas perasaan aku tu. Orang tu, orang tu; I love you

By the way; sedih jugak la kan? Time lepak dengan member-member, semua pegang hanset layan aweks~ aku seorang ja yang pegang PSP layan game. Game smackdown;  akhir sekali mesti naik macam ni: You 'kalah lagi dan lagi ;p. Hish, benci argh PSP tu! Oi, tak tersentuh ka?

Argh.. tapi ada seoran member aku ni baguih sungguh! Terbaik ar, dia tau awek tu tak layan, tapi masih setia berdiri macam KLCC tunggu awek 'fatamorgana' dia; [aku guna KLCC sebab dia dua kaki dan tinggi 2cm dari aku] Tak larat nak nasihat hang dah, mampuih pi!

Ehem~ nak cari awek lain kat mana ek? Orang tak nak layan kite, kite nak cari lain la. Haha.. nak cari kat fb, kena hack. Nak cari kat blog, follower x ramai. Tapi blog gambar sikit la. Dah tu kalau nak ngorat kena komen pulak; isk..isk.. x  dak privasi~

Oh... sampai sini lah dulu. Ada masa aku sambung~ Assalamualaikum!

Wednesday, 28 December 2011

Honeymoon year!

Yeah. Dah nak masuk honeymoon year akhirnya. Syok kot! Aku dah nak naik form 4. Dah tua aku ni kan? Dah nak 16 tahun. Dah nak ambil SPM untuk tahun 2013. Hah, SPM candidate yg bersemangat kan? haha.

So, aku x rancang nak masuk boarding school. Walaupun boleh lepas. Sayang pulak nak tinggal sekolah lama ni. Banyak kenangan kot!

HAHA! ERM, ADA JGAK MANUSIA MACAM AKU KAN? HAHA!

Friday, 23 December 2011

Angkatlah phone.. lempar mana?

Ikut hati mau ja aku mencarut mati-matian kat dia nih! Tapi tak sampai hati la pulak. Entah berapa la miss call aku kat dia dalam 3 hari nih. Mesti beratus! Mesej tak balas, call tak angkat. Aku habaq kat adik aku, besa la.. bukan nak tolong. Haih... Apa punya adik la nih? ;P

Erm... Aku ada sakitkan hati manusia tu ka? Tak dak rasanya. Kecuali satu benda... weh, tu masa hangout dulu la. Tapi serius baq hang, gaduh cam orang bangang... Tapi memang slaah aku pun, cuma bajet tak tau menatang apa. Haha

Oi, angkat phone, please.. Aku cuma nak cakap sorry... Sorry ja, tak wish Mer... X.mast aih.. haha

Thursday, 22 December 2011

Syok tahap baq hang, tapi sedih gaban pun baq hang jugak

Yah! Aku memang serius argh tak sangka aku dapat 8A. Kawan baik aku pun sama, baik lagi ke? Haha... erm tahniah la kat unk Izwan oi! Yang terbaiknya sebab ramai antara kekawan aku yang skor. Walaupun tak lla berapa sebenarnya.

Whoooo.... Adik aku cakap yang dia nak beat aku tahun depan. Beat je la dik oi, bukan nak terlepas PMR nii lebih lapan A, kecuali aliran agama kan? c|:

Heh, dah berjaya ni, banyak la pula yang mendatang... duit, hadiah dll. Tapi aku nak dengar ucapan tahniah ja dari seorang tuh... (Sedih baq hang, dia ucap yang sebaliknya, takziah).. oookey, jangan kata aku sensitif naaa! ;p

Tuesday, 13 December 2011

Kurang hajor betul

Argh.... awat manusia la ni ramai yang biadap sangat? Kat jalan yang besaq nak mampoih pun boleh buat hal; sial betul la. Nak dijadikan cerita, tadi aku bawak adik aku jalan-jalan naik motor, tetiba, entah mai kok mana... satu kereta ni, Mers Benz.... (brand la jugak kan?) tetiba ja u-turn.. nasib baik dan brek.... huih... tak tgk blakang ke pa?  Sial betullah... silap hari bulan tadi melayang nyawa aku, tak pun aku kena bazirkan masa meringkuk dalam hospital~ nasib baik adik aku tak trauma.... huh~